Sofisticirani enterijeri koje stvaramo odišu udobnošću, luksuzom i funkcionalnošću i kao takvi odolevaju testu vremena.

Svaki projekat enterijera je jedinstven kao i svaki klijent. Naši prefinjeni stambeni prostori prilagođeni su individualnim snovima, željama i stilu života svakog korisnika ponaosob. Izuzetna izrada detalja i saradnja sa klijentima dovodi do enterijera koji oduzimaju dah, koji su slojeviti i pažljivo prilagođeni potrebama i mogućnostima.

Pujo arhitekte i dizajneri enterijera

Iz potrebe da budemo nezavisni, kreativni i drugačiji, 1996.g smo osnovali biro Pujo.rs. Oduvek smo želeli da imamo jednu od najboljih firmi za dizajn enterijera u regionu, da dizajniramo kvalitetne prostore i da sarađujemo sa najboljim stručnjacima i zanatlijama.

Referenc lista:

  • Hacijenda u Mačvi, Šabac
  • Vila Mediteraneo iz 1903.
  • Vila na Voždovcu iz 1938.
  • Enterijeri preko 250 stanova i lokala u Srbiji, C. Gori, Hrvatskoj i šire
  • Enterijeri preko 20 luksuznih kuća i penthausa

Proces saradnje sa arhitektama i dizajnerima

1. Korak – Interviju

Ključ uspeha svakog projekta je u tome da je enterijer autentičan odraz zahteva i želja naših klijenata. Tokom detaljnog intervjua mi se trudimo da saznamo kako klijenti žele da koriste prostor, njihov lični stil, način života i navike.

2. Korak – Konceptualni dizajn

Tumačenjem detaljnog projektnog zadatka razvijamo koncept-dizajn datog prostora. To je suštinski i najvažniji korak u procesu projektovanja. Sastoji se od jedinstvene ideje gde estetika proizilazi iz rešavanja funkcije prostora.

3. Korak – Detaljan projekat

Pošto su klijenti usvojili koncept-dizajn, krećemo u fazu razrade crteža i detaljnog dizajna. Iscrtavamo planove za sve podizvođače uključujući crteže za izvođenje građevinsko-zanatskih radova i izradu nameštaja.

4. Korak – Realizacija

Prikazujemo raspored predstojećih radova i usaglašavamo dinamiku. Sa svim ispunjenim zahtevima na licu mesta, radovi počinju i naši koordinatori projekta i dizajneri prisustvuju redovnim sastancima na gradilištu kako bi se osiguralo da se naši projekti izvode prema tačnim specifikacijama i da projekat napreduje prema planu.